Μια εικόνα ... χίλες λέξεις ...

Οι Αγριάνοι πριν και μετά την καταστροφική πυρκαγιά. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Το θέαμα θλιβερό. Ο χειμώνας απειλητικός. Οι πλημμύρες καραδοκούν. Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να παρακολουθήσουμε αλλά και να βοηθήσουμε με τις διαδικασίες υλοποίησης των έργων. Όλοι μας έχουμε χρέος να βοηθήσουμε όπως μπορούμε.

Όλοι μαζί μπορούμε …

1 Ιαν 2008

2008! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

Στις 20 Δεκεμβρίου, εκπρόσωποι του FORUM συναντήθηκαν με τους υπευθύνους του Σταθμού (Ιωάννη Σπανιόλο, Διευθυντή, Αρη Πρωτοσάλτε, Διευθυντή Ραδιοφώνου και Γιώργο Κεραμιτζόγλου του Τμήματος Περιβάλλοντος) και πήραν τη διαβεβαίωσή τους ότι ο ΣΚΑΪ θα βρίσκεται με την έναρξη της νέας χρονιάς και στον Πάρνωνα. Ο στόχος του FORUM για παρατηρητήριο του ΣΚΑΪ στο βουνό μας γίνεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.......

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντυπωσιακά νέα. Μακάρι να έχουμε και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστές στο Πανελλήνιο οι οικολογικές ευαισθησίες του ραδιοφωνικού και του τηλεοπτικού SKY καθώς και οι περιβαντολογικές τους παρεμβάσεις.Νομίζω ότι η δημιουργία Παρατηρητήριου στον Πάρνωνα θα βοηθήσει στην κοινητοποίηση περισσοτέρων ομάδων και μεμονομένων φίλων του δάσους. π
Πρέπει, η καταστροφή του καλοκαιριού που μας πέρασε, να γίνει αφετηρία για απόκτηση οικολογικής συνείδησης σε ευρύτερα κοινωνικά στρώματα -όχι μόνον τοπικά αλλά πανελληνίως.

Ανώνυμος είπε...

Μία ελπδοφόρα κίνηση στα γειτονικά μας Τσίτζινα μόλις πληροφορήθηκα από το site τους: www.tsintzina.com. Το Σαββατοκύριακο 9-10 Φεβρουαρίου θα γίνει η πρώτη αναδάσωση στα Τσίντζινα! Όσοι μπορούμε να παραστούμε, μπορούμε να λάβουμε μέρος ως εθελοντές για να βοηθήσουμε και μεις όπως μπορούμε για την ανασυγκρότηση της περιοχής του Πάρνωνα. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα γίνει κάτι ανάλογο και για την περιοχή γύρω από το χωριό μας.