Μια εικόνα ... χίλες λέξεις ...

Οι Αγριάνοι πριν και μετά την καταστροφική πυρκαγιά. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Το θέαμα θλιβερό. Ο χειμώνας απειλητικός. Οι πλημμύρες καραδοκούν. Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να παρακολουθήσουμε αλλά και να βοηθήσουμε με τις διαδικασίες υλοποίησης των έργων. Όλοι μας έχουμε χρέος να βοηθήσουμε όπως μπορούμε.

Όλοι μαζί μπορούμε …

4 Νοε 2008

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ FORUM 3/11/2008

Κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν μέλη του Forum και εκπρόσωποι του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγριάνων, αποφασίσθηκαν τα ακόλουθα:
-----Το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Νοεμβρίου* θα γίνει δενδροφύτευση 1000 πέυκων (δενδρίλια Μαύρης Πεύκης από τα φυτώρια Λειβαδιάς) στην ευρύτερη περιοχή των Αγριάνων: Πήλια, δρόμο προς Αγία Παρασκευή και χώρο γύρω από το εκκλησάκι, περιοχή του Κούκου, δρόμο προς τα Τσίτζινα και Γεφυράκι.
Την ίδια ημερομηνία θα διατίθενται προς τους κατοίκους που θα θελήσουν να συμμετάσχουν, διάφορα δενδρίλια (μουριές, κερασιές, καστανιές κ.λ.π.) για να τα φυτέψουν στους κήπους και τα χωράφια τους.
* Σε περίπτωση που ο καιρός δεν το επιτρέψει (δεν έχει προηγηθεί βροχή ή υπάρχει κακοκαιρία), θα γίνει αλλαγή της ημερομηνίας για την οποία θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση.
-----Συμμετοχή μας στην αναδάσωση που θα κάνει το Δασαρχείο Σπάρτης (σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί), προκειμένου να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε στην οργανωμένη προσπάθεια να πρασινίσει πάλι ο Πάρνωνας.

Και μια ευχάριστη ενημέρωση που έγινε: Αποπερατώθηκε η κατασκευή του "ξενώνα" (δύο παραδοσιακά σπίτια) που θα αρχίσει σύντομα να λειτουργεί. Αντε, με το ΚΑΛΟ!