Μια εικόνα ... χίλες λέξεις ...

Οι Αγριάνοι πριν και μετά την καταστροφική πυρκαγιά. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Το θέαμα θλιβερό. Ο χειμώνας απειλητικός. Οι πλημμύρες καραδοκούν. Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να παρακολουθήσουμε αλλά και να βοηθήσουμε με τις διαδικασίες υλοποίησης των έργων. Όλοι μας έχουμε χρέος να βοηθήσουμε όπως μπορούμε.

Όλοι μαζί μπορούμε …

1 Δεκ 2008

ΝΕΑ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΙΑΝΟΥΣ


Εγινε χθές στους Αγριάνους η δενδροφύτευση που τόσο περιμέναμε. Κάτω από ένα λαμπρό ήλιο, μια ομάδα ενθουσιωδών και αποφασισμένων να «πρασινίσουν τον Πάρνωνα» ενεργών πολιτών φύτεψε Μαύρη Πεύκη στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Παρασκευής και την Πίλια. Το αποτέλεσμα ήταν παραπάνω από καλό και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγριάνων, η ψυχή του όλου εγχειρήματος, θα πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένος!


Κατά τη διάρκεια της δενδροφύτευσης έγινε σύνδεση με τον ραδιοφωνικό σταθμό SKY, του οποίου οι ανταποκριτές βρίσκονταν στην δενδροφύτευση που γινόταν την ίδια ώρα στον Υμηττό και δόθηκαν συνεντεύξεις για την εξέλιξη της δενδροφύτευσης στον Πάρνωνα.
Μετά το τέλος της προσπάθειας ακολούθησε αυτοσχέδιο πικ-νικ δίπλα στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής.
Τα υπόλοιπα δένδρα –κυρίως κυπαρίσσια- που είχαν μεταφερθεί από το φυτώριο της Λειβαδιάς, δόθηκαν στον Ιερέα του χωριού παπα-Νίκο για να τα χρησιμοποιήσει για τη βελτίωση του πράσινου γύρω από τα ξωκκλήσια της περιοχής.
Φωτογραφίες: Χριστόφορος Πανάγος, Παναγιώτης Βύσσας