Μια εικόνα ... χίλες λέξεις ...

Οι Αγριάνοι πριν και μετά την καταστροφική πυρκαγιά. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Το θέαμα θλιβερό. Ο χειμώνας απειλητικός. Οι πλημμύρες καραδοκούν. Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να παρακολουθήσουμε αλλά και να βοηθήσουμε με τις διαδικασίες υλοποίησης των έργων. Όλοι μας έχουμε χρέος να βοηθήσουμε όπως μπορούμε.

Όλοι μαζί μπορούμε …

6 Μαρ 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Λόγω προβλεπόμενων δυσμενών (;) καιρικών συνθηκών, δεν θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση στους Αγριάνους που είχε ανακοινωθεί για τις 10 Μαρτίου (Καθαρά Δευτέρα) . Αντ' αυτής θα οργανωθεί διήμερο καθαριότητας στο χωριό στις 29 και 30 Μαρτίου.
Στα πλαίσια της προσπάθειας για την κατά το δυνατόν αποκατάσταση του καμένου δάσους στις περιοχές της Χρυσάφης και των Αγριάνων, η Ιερά Μητρόπολις Μονεμβασίας και Σπάρτης, σε συνεργασία με το Δασαρχείο και το Δήμο Θεραπνών, οργανώνει εθελοντική αναδάσωση κατά το χρονικό διάστημα από 17-20 Μαρτίου 2008 με συμμετοχή κληρικών και λαϊκών.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεσθε στον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Αιδεσιμ. Πρωτ. π. Συμεών Παπαγεωργίου (τηλ 27310 26580, εσωτ. 3)