Μια εικόνα ... χίλες λέξεις ...

Οι Αγριάνοι πριν και μετά την καταστροφική πυρκαγιά. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Το θέαμα θλιβερό. Ο χειμώνας απειλητικός. Οι πλημμύρες καραδοκούν. Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να παρακολουθήσουμε αλλά και να βοηθήσουμε με τις διαδικασίες υλοποίησης των έργων. Όλοι μας έχουμε χρέος να βοηθήσουμε όπως μπορούμε.

Όλοι μαζί μπορούμε …

4 Αυγ 2008

Tο FORUM ΠΑΡΝΩΝ-ΑΓΡΙΑΝΟΙ διοργανώνει με τη συνεργασία του ΟΠΑΝΑΛ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΚΕΤΙΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΙΑΝΟΥΣ


Στις 11 Αυγούστου 2008, 8,30 μμ θα πραγματοποιηθεί συναυλία της Αρετής Κετιμέ στην πλατεία των Αγριάνων. Η νεαρή ταλαντούχα Αρτή θα παίξει σαντούρι και θα τραγουδήσει δημοτικά και λαϊκά παραδοσιακά τραγούδια με τη συνοδεία ορχήστρας. Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει ο Γιώργος Κωτσίνης. Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.


Η διοργάνωση είναι πρωτοβουλία του FORUM και εντάχθηκε μέσα στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που ετοίμασαν για τα χωρια του Πάρνωνα ο Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λακωνίας (ΟΠΑΝΑΛ) και ο Δήμος Θεραπνών (Περιβαλλοντικό Φεστιβάλ Αναγέννηση).


Το FORUM ευχαριστεί τον Δήμαρχο Θεραπνών κ. Γιάννη Ράλλη και την κ.Γεωργία Γαλανοπούλου από τον ΟΠΑΝΑΛ για τη συνεργασία τους και δεν θα παραλείψει να ευχαριστήσει και από τη στήλη αυτή τον "ανώνυμο Πελοποννήσιο" χάρη στη γενναιόδωρη χορηγία του οποίου γίνεται δυνατή η πραγματοποίηση της συναυλίας.



Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αναγέννηση είναι το ακόλουθο:


Πέμπτη 7 Αυγούστου

ΧΡΥΣΑΦΑ: 5μμ Καλλιτεχνικά
Εργαστήρι για παιδιά

ΣΚΟΥΡΑ: 7,30 μμ Εκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας με θέμα το περιβάλλον

ΚΕΦΑΛΑΣ: 9,30 μμ Ρεμπέτικη βραδιά με την ορχήστρα του Συλλόγου των Φίλων της Ρεμπέτικης, Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής

Παρασκευή 8 Αυγούστου

ΤΣΙΤΖΙΝΑ (ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ): 9,30 μμ Ομιλία σχετική με τα μονοπάτια της περιοχής από τον Ορειβατικό Σύλλογο Σπάρτης


Σάββατο 9 Αυγούστου

ΑΓΡΙΑΝΟΙ: 7,30 μμ Τοποθέτηση εικαστικού έργου (Το Δένδρο της Ζωής)

ΧΡΥΣΑΦΑ: 8,30 μμ Επίσκεψη στο καλλιτεχνικό εργαστήρι για τα παιδιά

9,30 5μμ Παιδικό θέατρο «Περπατώ εις το δάσος όταν….»
με το θίασο «Επί Σκηνής»


Δευτέρα 11 Αυγούστου

ΑΓΡΙΑΝΟΙ: 8,30 μμ Συναυλία παραδοσιακών τραγουδιών με την Αρετή Κετιμέ